Over ons

Iedereen verdient het om gezond oud te worden op het werk

Opdrachtgevers die willen investeren in duurzame arbeid, kwaliteit en veiligheid vinden in ons een deskundige en betrokken partner. Dat is waar AVA voor staat. Door onze brede expertise zijn wij niet alleen sterk in inventarisaties en analyses, maar ook in oplossingen en maatregelen. Zoals het implementeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen of het ondersteunen van interne audits. En in ons werk gaat deskundigheid altijd samen met oog voor creatieve oplossingen die werken in de praktijk.

Expertises

AVA Adviseurs bestaat uit een hechte groep gediplomeerde professionals met ruime praktijkervaring in binnen- en buitenland. Opgeleid in de middelbare én hogere arbeidshygiëne en veiligheidskunde. Wij kunnen veel vraagstukken aan, zowel op het niveau van de werkvloer als beleidsmatig. En mocht er specifieke expertise nodig zijn die wij niet zelf in huis hebben, dan maken we gebruik van betrouwbare partners uit ons grote netwerk.

Kernwaarden

Eerlijk We zijn eerlijk tegen onze klanten, we draaien nergens omheen. Mensen kunnen ons vertrouwen. En we leren graag ook van onze klanten.

Eigengereid We weten wat er nodig is, we kennen onze kwaliteiten en nemen de verantwoordelijkheid om samen met u een eigen weg te kiezen. Bovendien zijn we niet bang om af en toe te pionieren.

Doelgericht We houden uw doelen continu in het oog en al onze acties zijn erop gericht om die te bereiken. Daarbij horen wat ons betreft ook praktische creatieve oplossingen.

Meer weten? Neem contact op.